大學英語六級買答案
㈠ 2019六級閱讀原文及參考答案解析
看書不能信仰而無思考,要大膽地提出問題,勤於摘錄資料,分析資料,找出其中的相互關系,是做學問的一種 方法 ,下面給大家帶來一些關於2019六級閱讀原文及參考答案,希望對大家有所幫助。
閱讀篇一
Questions 46 to 50 are based on the following passage
Professor Stephen Hawking has warned that the creation of powerful artificial intelligence (AI) will be 「either the best, or the worst thing, ever to happen to humanity」, and praised the creation of an academic institute dedicated to researching the future of intelligence as 「crucial to the future of our civilization and our species.」
Hawking was speaking at the opening of the Leverhulme Centre for the Future of Intelligence (LCFI) at Cambridge University, a multi-disciplinary institute that will attempt to tackle some of the open-ended questions raised by the rapid pace of development in AI research. 「We spend a great deal of time studying history,」 Hawking said, 「which, let』s face it, is mostly the history of stupidity. So it』s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence.」
While the world-renowned physicist has often been cautious about AI, raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence with a will of its own, he was also quick to highlight the positives that AI research can bring. 「The potential benefits of creating intelligence are huge,」 he said. 「We cannot predict what we might achieve when our own minds are amplified by AI. Perhaps with the tools of this new technological revolution, we will be able to undo some of the damage done to the natural world by the last one – instrialization. And surely we will aim to finally eradicate disease and poverty. And every aspect of our lives will be transformed. In short, success in creating AI could be the biggest event in the history of our civilization.」
Huw Price, the centre』s academic director and the Bertrand Russell professor of philosophy at Cambridge University, where Hawking is also an academic, said that the centre came about partially as a result of the university』s Centre for Existential Risk. That institute examined a wider range of potential problems or humanity, while the LCFI has a narrow focus.
AI pioneer Margaret Boden, professor of cognitive science at the University of Sussex, praised the progress of such discussions. As recently as 2009, she said, the topic wasn』t taken seriously, even among AI researchers. 「AI is hugely exciting,」 she said, 「but it has limitations, which present grace dangers given uncritical use.」
The academic community is not alone in warning about the potential dangers of AI as well as the potential benefits. A number of pioneers from the technology instry, most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity.
46. What did Stephen Hawking think of artificial intelligence?
A) It would be vital to the progress of human civilization.
B) It might be a blessing or a disaster in the making.
C) It might present challenges as well as opportunities.
D) It would be a significant expansion of human intelligence.
46. B. It might be a blessing or a disaster in the making.
【定位】根據題干Stephen Hawking think of artificial intelligence定位到第一段第一句
【解析】「either the best, or the worst thing…」,要麼是最好的,要麼是最壞的,與選項B對應。選項A不是本文主旨所在。選項C偷換邏輯,文中是說人工智慧可能有益也可能有害,不是在說機遇與挑戰並存。選項D在原文並未直接提及,也與主旨無關。
47. What did Hawking say about the creation of the LCFI?
A) It would accelerate the process of AI research.
B) It would mark a step forward in the AI instry.
C) It was extremely important to the destiny of humankind.
D) It was an achievement of multi-disciplinary collaboration.
47. C. It was extremely important to the destiny of humankind.
【定位】根據關鍵詞the creation of the LCFI定位到第一段第二句
【解析】「crucial to the future of our civilization and our species」 對我們文明和我們物種的未來至關重要,與選項C對應。本題較為簡單,選項A、選項B與選項D均沒有在原文中提及,而且 文章 是在說LEFI的重要性。
48. What did Hawking say was a welcome change in AI research?
A) The shift of research focus from the past to the future.
B) The shift of research from theory to implementation.
C) The greater emphasis on the negative impact of AI.
D) The increasing awareness of mankind』s past stupidity.
48. A. The shift of research focus from the past to the future.
【定位】根據關鍵詞a welcome change定位到第二段末尾句
【解析】it』s a welcome change that people are studying instead the future of intelligence. 人們研究的是智慧的未來,這是一個令人歡迎的變化。根據前文的We spend a great deal of time studying history…is mostly the history of stupidity可知,我們花了很多時間研究愚蠢的歷史,可以選出選項A。選項B與選項C在原文沒有提及。選項D偏離了重點,題干是在問令人歡迎的變化是什麼,對應原文「從研究歷史到研究未來的轉換」。
49. What concerns did Hawking raise about AI?
A) It may exceed human intelligence sooner or later.
B) It may ultimately over-amplify the human mind.
C) Super-intelligence may cause its own destruction.
D) Super—intelligence may eventually ruin mankind.
49. D. Super—intelligence may eventually ruin mankind.
【定位】根據題干concerns和Hawking raise about AI定位到原文第三段第一句
【解析】…raising concerns that humanity could be the architect of its own destruction if it creates a super-intelligence…:如果人類有自己的意願創造出一種超級智能,那麼人類可能是自身毀滅的建築師。對應選項D。選項A與選項B沒有在原文提及。選項D與選項C的差異在於,選項D是說人工智慧毀滅人類,選項C是說人工智慧毀滅人工智慧自身。這是題目陷阱——原文中的its own destruction,its指代前文的humanity人類。
50. What do we learn about some entrepreneurs from the technology instry?
A) They are much influenced by the academic community.
B) They are most likely to benefit from AI development.
C) They share the same concerns about AI as academic.
D) They believe they can keep AI under human control.
50. C. They share the same concerns about AI as academic.
【定位】根據關鍵詞some entrepreneurs定位到原文最後一段第二句
【解析】most famously the entrepreneur Elon Musk, have also expressed their concerns about the damage that a super-intelligent AI could do to humanity. 最著名的企業家埃隆·馬斯克,也表達了他們對超級智能人工智慧可能對人類造成的損害的擔憂。這種擔憂正是前文的學術界表達的。所以選項C為正確答案。選項A、選項B與選項D均沒有在原文中提及。
閱讀篇二:
Question 51 to 55 are based on the following passage.
The market for procts designed specifically for older alts could reach $30 billion by next year, and startups(初創公司)want in on the action. What they sometimes lack is feedback from the people who they hope will use their procts. So Brookdale, the country』s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their procts and hear what the residents have to say.
That』s what brought Dayle Rodriguez, 28, all the way from England to the dining room of Brookdale South Bay in Torrance, California. Rodriguez is the community and marketing manager for a company called Sentab. The startup』s proct, Sentab TV, enables older alts who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.
「It』s nothing new, it』s nothing too complicated and it』s natural because lots of people have TV remotes,」 says Rodriguez.
But none of that is the topic of conversation in the Brookdale dining room. Instead, Rodriguez solicits residents』 advice on what he should get on his cheeseburger and how he should spend the afternoon. Playing cards was on the agenda, as well as learning to play mahjong( 麻將 ).
Rodriguez says it』s important that residents here don』t feel like he』s selling them something. 「I』ve had more feedback in a passive approach,」 he says. 「Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,」 all work better 「than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I』m not selling them something – there』ll be more honest feedback from them.」
Rodriguez is just the seventh entrepreneur to move into one of Brookdale』s 1,100 senior living communities. Other new procts in the program have included a kind of full-body blow dryer and specially designed clothing that allows people with disabilities to dress and undress themselves.
Mary Lou Busch, 93, agreed to try the Sentab system. She tells Rodriguez that it might be good for someone, but not for her.
「I have the computer and Face Time, which I talk with my family on,」 she explains. She also has an iPad and a smartphone. 「So I do pretty much everything I need to do.」
To be fair, if Rodriguez had wanted feedback from some more technophobic(害怕技術的) seniors, he might have ended up in the wrong Brookdale community. This one is located in the heart of Southern California』s aerospace corridor. Many residents have backgrounds in engineering, business and academic circles.
But Rodriguez says he』s still learning something important by moving into this Brookdale community: 「People are more tech-proficient than we thought.」
And besides, where else would he learn to play mahjong?
51. What does the passage say about the startups?
A) They never lose time in upgrading procts for seniors.
B) They want to have a share of the seniors』 goods market.
C) They invite seniors to their companies to try their procts.
D) They try to profit from promoting digital procts to seniors.
答案:B
【解析】
The market for procts designed specifically for older alts could reach $30 billion by next year, and startups(初創公司)want in on the action.
原句中說專門為老年人定製產品市場在明年將創300億美元的營業額,而startups初創公司也want in on the action想要從中分取一杯羹。選項,就是跟The market for procts designed specifically for older alts could reach $30 billion by next year, and startups(初創公司)want in on the action.的同義替換。
52. Some entrepreneurs have been invited to Brookdale to .
A) have an interview with potential customers
B) conct a survey of retirement communities
C) collect residents』 feedback on their procts
D) show senior residents how to use IT procts
答案:C
【解析】
So Brookdale, the country』s largest owner of retirement communication, has been inviting a few select entrepreneurs just to move in for a few days, show off their procts and hear what the residents have to say.這里的題眼在於hear what the residents have to say,聽聽居民們對他們的產品怎麼看,也就是選項C中的collect residents』 feedback。
53. What do we know about SentabTV?
A) It is a TV program catering to the interest of the elderly.
B) It is a digital TV which enjoys popularity among seniors.
C) It is a TV specially designed for seniors to view programs.
D) It is a communication system via TV instead of a computer.
答案:D
【解析】
The startup』s proct, Sentab TV, enables older alts who may not be comfortable with computers to access email, video chat and social media using just their televisions and a remote control.
原文中提到SentabTV幫助不習慣用電腦的老年人,跟選項D中instead of a computer呼應。
54. What does Rodriguez say is important in promoting procts?
A) Winning trust from prospective customers.
B) Knowing the likes and dislikes of customers.
C) Demonstrating their superiority on the spot.
D) Responding promptly to customer feedback.
答案:A
【解析】
Rodriguez says it』s important that residents here don』t feel like he』s selling them something. 「I』ve had more feedback in a passive approach,」 he says. 「Playing pool, playing cards, having dinner, having lunch,」 all work better 「than going through a survey of questions. When they get to know me and to trust me, knowing for sure I』m not selling them something – there』ll be more honest feedback from them.」
原句中提到了When they get to know me and to trust me,重要在於能得到居民的了解與信任,對應選項A,獲得潛在客戶的信任。
55. What do we learn about the seniors in the Brookdale community?
A) Most of them are interested in using the Sentab.
B) They are quite at ease with high-tech procts.
C) They have much in common with seniors elsewhere.
D) Most of them enjoy a longer life than average people.
答案:B
【解析】
But Rodriguez says he』s still learning something important by moving into this Brookdale community: 「People are more tech-proficient than we thought.」這句話的最後半句提到,人們比我們想像中精通技術,B選項的quite at ease with指的是人們對高科技產品使用的得心應手,正好為同義替換。
2019六級閱讀原文及參考答案相關文章:
★ 2019年6月英語六級大作文答案解析(3套全)
★ 2016英語六級仔細閱讀真題及答案(卷一)
★ 英語六級閱讀理解模擬練習附參考答案
★ 2019年6月大學英語六級閱讀長難句解析
★ 劍橋雅思閱讀6原文(test2)及答案解析
★ 英語六級閱讀理解基礎練習及答案詳解
★ 英語六級長篇閱讀匹配練習題附答案
★ 2019年6月大學英語六級閱讀長難句解析4
★ 2019年6月大學英語六級閱讀長難句解析5
★ 劍橋雅思閱讀6原文(test1)答案精講
㈡ 2021年12月六級真題及答案第一套免費資源下載
《歷屆六級真題》網路雲網盤資源下載地址
鏈接:https://pan..com/s/17mrvR6N5rz5DVcnjTZ-W7w
(資源內含:聽力、真題、翻譯、寫作、答案解析等骨灰級整理)英語六級一般指大學英語六級考試。 大學英語六級考試(又稱CET-6,全稱為「College English Test-6」)是由國家統一出題的,統一收費,統一組織考試,用來評定應試人英語能力的全國性的考試,每年各舉行兩次。

